top of page

Beyond Team Coaching

 
Voor als een organisatie een grote stap wil zetten in bewustwording, effectiviteit, samenwerking en duurzaamheid.

 
Wil jij met jouw organisatie een grote stap maken?
  • Wil je serieus werk maken van de transitie van de organisatie naar haar werkelijke bestaansrecht?

  • Wil je het proces accelereren om je team nog succesvoller te laten opereren?

  • Wil je jouw teamleden support bieden op hun pad van ontvouwing van hun talenten en opruimen van hun diepste belemmeringen?

  • Wil je een (h)echte eenheid van je team creëren?

"Intuition is a very powerful thing, more powerful than intellect, in my opinion."

Steve Jobs 

Hoe gaat het in zijn werk?

De start van Beyond Team Coaching is een kosteloos verkennend gesprek met de directeur en/of leidinggevende, om de vragen die leven helder te krijgen en na te gaan of onze aanpak hierbij aansluit. Vervolgens wordt een voorstel gemaakt voor een begeleidingstraject gericht op organisatie-, team- en/of individueel niveau. We onderzoeken in welke mate het team en de afzonderlijke teamleden daadwerkelijk zijn afgestemd en in lijn handelen met de missie van de organisatie, waarna we een transformatieplan opstellen. 

 

Onze unieke aanpak is gebaseerd op opgeteld 70 jaar ervaring als executive, coach en organisatieadviseur van vele toonaangevende organisaties. We zetten psychologische instrumenten naast systemisch werk in en gebruiken intuïtieve methodieken, met als doel mensen en organisaties weer in contact te brengen met hun 'intuitive mind' en hierop te leren vertrouwen.

 

Het is onze overtuiging dat, als we weer leren luisteren naar ons 'innerlijk weten', we het echte doel van de organisatie vinden, als ook onze individuele bestemming.

 

 

"Je kunt een probleem niet oplossen met hetzelfde bewustzijn als waarmee het probleem is ontstaan." 

Albert Einstein

 
Voor wie is Beyond Team Coaching geschikt?

Beyond Team Coaching is geschikt voor eindverantwoordelijken van een organisatie, divisie of afdeling, die daadwerkelijk het belang inzien van teamspirit, samenwerking en een goede onderlinge communicatie. Belangrijk is een open en nieuwsgierige houding en de bereidheid om de waarheid te willen weten. Soms is dit pijnlijk en confronterend, maar voorwaardelijk voor echte groei en succes. 

Wat kost Beyond Team Coaching?

Beyond Team Coaching is maatwerk. Op basis van het intakegesprek wordt een voorstel gedaan.

 

Heb je vragen? Neem contact op met ons!
bottom of page