top of page
Retreat-3.jpg

Een retreat voor als je verdieping zoekt

 
Voor als je een stap wilt maken in bewustwording, zodat je aandacht geeft aan wat werkt en vreugde geeft.

 
Wil je een stap maken?
  • Ben je er aan toe om een volgende stap te maken in je werk, misschien zelfs wel in je leven?

  • Heb je behoefte om goed afstand te nemen en een pas op de plaats te maken voor diepgaande reflectie?

  • Vraag je je af wat het nou is waar je steeds tegen aanloopt of waardoor je niet verder komt in je (werk) leven?

  • Heb je behoefte aan werkelijke verdieping?

 

"In vier aaneengesloten dagen neem je letterlijk afstand en vind je onder deskundige begeleiding antwoorden, krijg je inzichten en voel je steun om eventueel de volgende stap te zetten."

 

Hoe gaat het in zijn werk?

De retreat vindt in Portugal of in Olst plaats, afhankelijk van jouw voorkeur en mogelijkheden. Op basis van een intakegesprek wordt bepaald of de retreat geschikt is voor jou. De retreat duurt 4 dagen.Tijdens de 4 dagen word je heerlijk verzorgd en ben je samen met nog één ander persoon. Soms werk je samen en er zijn ook individuele sessies. Na de vierdaagse vindt er nog een afrondende sessie plaats. 

 

"Alles komt voort uit bewustzijn. Je creëert je eigen realiteit op basis van het bewustzijn dat je hebt en de intentie van waaruit je leeft."

Voor wie is de retreat geschikt?

Als je letterlijk even afstand wilt nemen en al jouw vragen aan bod wilt laten komen, dan kun je denken aan een compacte vierdaagse waarin je volledig wordt verzorgd. Soms is het goed niet afgeleid te worden door werk of gezin, maar te kiezen voor 'me' time. 

 

Wat kost een retreat?

Een retreat duurt vier dagen. De kosten hiervan bedragen € 3.000,- excl. 21% BTW . De kosten voor tickets zijn niet inbegrepen.   

Heb je vragen? Neem contact op met ons!
bottom of page