top of page

Familie opstelling

 
Problemen willen begrepen worden, niet opgelost. In twee uur begrijp je dit.

 
Loop je ergens tegenaan in je leven en krijg je het maar niet omgedraaid?
  • Heb je onbeantwoorde levensvragen?

  • Worstel je met je partner, kind of gezin?

  • Loop je met gevoelens rond waarvan je geen idee hebt hoe je er aan komt?

  • Heb je twijfels of je de juiste loopbaankeuze hebt gemaakt of gaat maken?

  • Stokt jouw carrière of komt jouw potentieel niet tot zijn recht?

  • Word je telkens gepasseerd bij vacatures?

 

"Een familieopstelling is een prachtige, inzichtgevende methode die vaak wordt ingezet om een antwoord te krijgen op levensvragen".

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Een familieopstelling bij HEROspirit vindt individueel plaats, dus niet in een groep.​ Representanten van jouw (familie) systeem worden opgesteld, waardoor een beeld wordt verkregen van verborgen dynamieken, die een goede voortgang van jouw leven beperken. Het is dus niet nodig dat jouw familie ook daadwerkelijk aanwezig is. Het is wel behulpzaam als je feitelijke informatie over jouw familie in kaart hebt gebracht, zoals oorlog, misbruik, criminaliteit, abortus, echtscheiding enzovoort. Gebeurtenissen van generaties lang terug, kunnen namelijk in de familie doorwerken en onbewust kunnen er patronen ontstaan die alle leden van een familie kunnen beïnvloeden.

 

Een familieopstelling duurt ongeveer twee uur. Wij combineren familieopstellingen met intuïtieve methodieken. Onze kracht is onze hooggevoeligheid, waardoor veel informatie beschikbaar komt.

"Je weet pas waar je naar toe gaat als je weet waar je vandaan komt"

Voor wie is een familieopstelling geschikt?

Een familieopstelling is zeer geschikt om het licht te laten schijnen op een bepaald thema zoals je loopbaan, het gevoel het leven niet voluit te leven, rondlopen met onbegrepen emoties of een relatie die conflicteert. Je vraag hoeft niet te gaan over je familie, maar over problemen waar je zelf in vast loopt. In twee uur tijd heb je zicht op patronen die diep verborgen liggen in ons (collectief) onbewuste. 

 

Wat kost een Familieopstelling?

Een familieopstelling duurt ongeveer 2 uur. De kosten hiervan bedragen € 350,- excl. 21% BTW.

 

​​Heb je vragen? Neem contact op met ons!
bottom of page