top of page
Transformatiebegeleiding Zakelijk
 
Voor steun en begeleiding van mensen en organisaties die op weg gaan naar verbondenheid met hun ware identiteit.

 

Kan je praktische tips, steun en hulp gebruiken bij het transitieproces van de organisatie en het optimaliseren van je team als opvolging van Beyond Team Coaching?

  • Wil je serieus werk maken van de transitie van de organisatie naar haar werkelijke bestaansrecht?

  • wil je het proces accelereren om je team nog succesvoller te laten opereren?

  • Wil je jouw teamleden support bieden op hun pad van ontvouwing van hun talenten en opruimen van hun diepste belemmeringen?

  • Wil je meer plezier en voldoening uit je werk halen?

 

"Intuition is a very powerful thing, more powerful than intellect, in my opinion." Steve Jobs 

 

Wat doen wij?

Na Beyond Team Coaching en/of Organisatieopstellingen gaan mensen doorgaans vol enthousiasme op weg om te werken aan het alignen van de organisatie, het verder ontvouwen van hun talenten en het opruimen van hun belemmerende overtuigingen, oordelen en angsten. Het lopen van de weg zal een soort van life style worden waar zeker in het begin steun gewenst is om tempo te houden, op koers te blijven d.m.v. reflectie, inspiratie op te doen en voor steun op momenten dat je die goed kunt gebruiken. 

 

Met onze transformatiebegeleiding kunnen wij voorzien in deze behoefte. als mensen eenmaal goed op weg zijn en voldoende innerlijke steun hebben ontwikkeld is verdere begeliding niet meer nodig. Tot die tijd is begeleiding ten zeerste aan te bevelen om de kans op succes proportioneel te vergroten. We praten dan afhankelijk van de behoeften van een persoon, team of organisatie over een periode van 3,6 of 12 maande. In die periode zijn wij beschikbaar voor individuele gesprekken, professionele psychologische bijstand, mailcontact, inspiratie en mentale steun in welke vorm dan ook.

Rob en Hetty hebben als senior executive, talentmanager en organisatieadviseurs van talrijke organisaties, samen meer dan 70 jaar een ruime praktijkervaring in het transformeren van organisaties en individuen. Hun unieke onorthodoxe aanpak gecombineerd met hun rijke praktische ervaringen onderscheidt zich door mensen en organisaties weer in contact te brengen met hun 'intuitive mind' die van nature verbonden is met alles en iedereen en niet wordt gehinderd door het ego. Slechts als we weer leren luisteren naar onze intuïtie vinden we het echte doel van de organisatie ,aar ook je echte levenspad wat speciaal voor jou gemaakt is.    

 

Heb je vragen? Neem contact op met ons!

bottom of page