top of page
Loopbaancoaching
 
Voor als je een stap wilt maken in bewustwording, zodat je aandacht geeft aan wat werkt en vreugde geeft.

 

Wil je een stap maken?

  • Ben je er aan toe om een volgende stap te maken in je werk, misschien wel in je leven?

  • Heb je behoefte om even afstand te nemen en een pas op de plaats te maken?

  • Vraag je je af wat het nou is waar je steeds tegen aanloopt of waardoor je niet verder komt in je (werk) leven?

  • Heb je behoefte aan verdieping?

 

"In Portugal neem je letterlijk afstand en vind je onder deskundige begeleiding antwoorden, krijg je inzichten en voel je steun om eventueel de volgende stap te zetten."

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Op basis van een intakegesprek wordt bepaald of de retreat geschikt is voor jou. De retreat duurt 4 dagen (3 of 4 nachten, afhankelijk van de vliegtijden). Je vliegt naar Faro, waar je wordt opgehaald met de auto. Vandaar is het nog een uur rijden naar Salema, een klein plaatsje in de buurt van Lagos. Tijdens de 4 dagen word je heerlijk verzorgd. Je hebt een eigen kamer met douche en toilet en je bent samen met nog één ander persoon. Soms werk je samen en er zijn ook in individuele sessies. Hetty en Rob, partners in leven en werk, zullen de retreat begeleiden.

"Alles komt voort uit bewustzijn. Je creëert je eigen realiteit op basis van het bewustzijn dat je hebt en de intentie van waaruit je leeft. Bewustzijn is de basis van leven en in het leven gaat het vooral om compassie, empathie en liefde."

 

Pim van Lommel, cardioloog, 2005

​​

 

Wat zijn de kosten?

Inclusief transfer vanuit Faro en verblijf in Salema bedragen de kosten 3000 euro exclusief 21% BTW. Dit is inclusief alle maaltijden, drankjes en overnachtingen en exclusief vliegticket naar Faro. De retreat duurt 4 dagen (3 of 4 nachten), start met een intakegesprek en wordt afgerond met een coachingsessie in Nederland.  

 

Heb je vragen? Neem contact op met ons!

bottom of page